Geen widgets gevonden in de zijbalk

Mijn vrouwtje verwijt mij altijd dat ik chagerijnig ben als het geen mooi weer is. Een mooi-weer-kat noemt ze me dan ook. Het is inderdaad waar dat ik liever binnen blijf als het regent of sneeuwt. En binnen is niet zo veel te beleven als buiten dus vraag ik om aandacht. Maar als dat te veel gevraagd is…Regen

Maar mensenhumeuren zijn echt heel wat erger dan dat beetje slecht humeur van mij. Met brokjes of wat lekkers en daarna een warme slaapplaats heb ik mijn goede humeur zo terug. Bij mensen werkt dat niet zo. Mensen hebben vaak zonder aanwijsbare reden een slecht humeur. Ze schreeuwen, stampen en mokken een hele dag. Ik heb al lang geleerd dat je dan het beste uit de buurt kunt blijven. Na een dag is het slechte humeur vaak weer verdwenen. ook voor het verdwijnen van dat slechte humeur is vaak geen reden te vinden. Als mensen nou toch eens net zo makkelijk als katten waren….

Het dagboek van Bas is een verzameling van belevenissen van Bas, een je-weet-wel-kater, met sterke opvattingen over de wereld en vooral de mens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.