Podcastverslaving leidt tot verbouwingswoede

Ik ben aan de podcasts en dat heeft vreemde neveneffecten tot gevolg. Zo is het hele huis inmiddels in verbouwing, kan de tv naar de kelder of loop ik kilometers te wandelen.

Hoe dat komt? Als ik een koptelefoon op doe om naar een podcast te luisteren wil ik toch iets te doen hebben. Zo ben ik begonnen met het uitruimen van mijn boekenkast, het schilderen van een muur, het schilderen van mijn kledingkast en ben ik zondag maar een paar uur gaan wandelen, want anders zou ik mijn huis niet meer terugkennen na al dat klussen.

Deze week was ik verslingerd aan de podcasts over (onopgeloste) moorden:

Heb je nog een goede tip voor mijn volgende serie???

Print Friendly, PDF & Email

You may also like...

2 Responses

  1. Breyten schreef:

    S-Town is een hele fijne!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Font Resize

Ik gebruik cookies op deze website

De cookies die ik gebruik zijn alleen bedoeld om de website goed bruikbaar te houden. Als je dit geen probleem vindt, klik je op OK. Als je dit niet wilt is de website voor jou nog steeds gewoon te gebruiken en klik je op Niet OK. Lees meer over de cookies