Podcast luisteren

Ik ben aan de podcasts en dat heeft vreemde neveneffecten tot gevolg. Zo is het hele huis inmiddels in verbouwing, kan de tv naar de kelder of loop ik kilometers te wandelen.

Hoe dat komt? Als ik een koptelefoon op doe om naar een podcast te luisteren wil ik toch iets te doen hebben. Zo ben ik begonnen met het uitruimen van mijn boekenkast, het schilderen van een muur, het schilderen van mijn kledingkast en ben ik zondag maar een paar uur gaan wandelen, want anders zou ik mijn huis niet meer terugkennen na al dat klussen.

Deze week was ik verslingerd aan de podcasts over (onopgeloste) moorden:

Heb je nog een goede tip voor mijn volgende serie???

Door Gutterswijk Natascha

Een gedreven content manager die meer tijd zou willen hebben om te bloggen.

2 gedachten over “Podcastverslaving leidt tot verbouwingswoede”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.