Geen widgets gevonden in de zijbalk

Google+Ik ben een websurfer, zo het is er uit. Ik weet niet of er al geregistreerde clubs bestaan waar je voor deze verslaving kunt uitkomen, of dat er ├╝berhaupt een oplossing voor is, maar ik vind het al heel wat van mezelf dat ik het erken. Het probleem van de websurfer is dat hij elke dag heel veel informatie tegenkomt. Sommige informatie is leuk – The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore – sommige informatie is leuk en informatief – Waarom twitteren mensen – sommige informatie is gewoon niet te snappen. Dit laatste is voor mij het geval als het gaat over Google+. Voor de mensen die het gemist hebben, al kan ik me niet voorstellen dat er iemand is die de laatste weken hier niets over gehoord heeft, dit is de aanval van Google op het sociale netwerk Facebook. Alleen waar Facebook makkelijk toegankelijk is voor een ieder, moet je voor Google+ een uitnodiging krijgen. Is dat niet tegen alle wij-willen-als-gratis-en-voor-niets-en-nu-mentaliteit van het web? Nou ja, afwachten hoe groot Google+ gaat worden en tot die tijd maar mijn Facebook-netwerk onderhouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.